Onze activiteiten

2WIN Load

2WIN - Emons Cargo

Emons Cargo is gespecialiseerd in het vervoeren van niet stapelbare goederen met een pallet-/eenheidshoogte tot 1.80 meter. Door een capaciteitsverhoging van meer dan 63%, kunnen twee 2WIN-trailers drie conventionele trailers vervangen! Met een 2WIN-vloot van bijna 160 trailers, biedt Emons Cargo een one-way-service van hoge kwaliteit door heel Europa.

Bezoek onze website

Van Huët Glass Logistics

Van Huët Glass Logistics is de specialist op het gebied van glaslogistiek in Europa en is marktleider op dit gebied. Met 5 dochterondernemingen in Duitsland, Tsjechië, Polen, België en Nederland is Van Huët Glass Logistics een logistiek dienstverlener in de Europese glasindustrie. Het doel van Van Huët: verder groeien en de positie in de logistieke markt voor glas versterken.

Bezoek onze website

Van Huët ELT++

Hofmans

Hofmans

Transport, -Handelsbedrijf Hofmans is al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van champostlogistiek. Voor leveringen van champost, de humusrijke bodemverbeteraar voor de champignonteelt, bent u bij Hofmans aan het juiste adres. Wij leveren elke gewenste hoeveelheid op de door u aangegeven tijd en locatie. We hebben een uitgebreide vloot van trekker-trailer-combinaties en containerwagens om deze leveringen te verzorgen. Voor grote afstanden is vervoer per schip of spoor een in de praktijk bewezen en ecologisch verantwoord alternatief.

Bezoek onze website

  • Emons Group Office
  • Ludwigsfelde
  • Emons Group Office
  • Warehouse

HUUR VAN KANTOOR OF MAGAZIJNRUIMTE

Naast logistieke diensten biedt Emons ook magazijn- en kantoorruimte aan. Met faciliteiten in Milsbeek (NL) en Nijmegen (NL) heeft Emons vestigingen op verschillende strategische locaties met altijd snelweg-, luchthaven- en havenverbindingen in de buurt.

Bent u op zoek naar kantoor- of magazijnruimte?

Neem contact met ons op