Over ons

We blijven verbeteren, the sky is the limit.

Emons Driver coach

Sinds 1943

Wij zijn een solide, particuliere groep van bedrijven, die al sinds 1943 bestaat. Al vanaf het begin heeft de Emons Group een duidelijke strategie: niet te doen wat iedereen doet, maar zich blijven onderscheiden door middel van innovatieve en duurzame concepten en dit op hetzelfde moment in verschillende nichemarkten doen.

Wij vinden dat een logistiek dienstverlener alleen recht van bestaan heeft, als deze zijn klanten toegevoegde waarde kan leveren. En dit gaat veel verder dan het bieden van de goedkoopste prijs per pallet, tonnage of vierkante meter voor het vervoer van glas. Ook het milieuaspect, de laagst mogelijke CO2-uitstoot per vervoerseenheid, is van cruciaal belang.

Efficiënt en duurzaam VERVOER

Bovendien willen klanten dat een bedrijf meer levert dan alleen een uitstekende leveringsprestatie: zij willen ook graag innovatieve ideeën om de bestaande situatie (de totale kostprijs en CO2-uitstoot per vervoerseenheid) nog verder te verbeteren. Want uiteindelijk resulteert stilstand in achterstand. Dit is al meer dan 75 jaar vanzelfsprekend binnen Emons: voortdurend streven naar efficiënter en duurzamer vervoer. Dit wordt ook "uitgedrukt" in ons bedrijfslogo, de pijl: continue verbetering, the sky is the limit.

We Are Emons

Team spirit

Maar ons belangrijkste wapen is onze teamgeest. Iedereen draagt bij om het maximaal haalbare eindresultaat te behalen. En alle bijdragen zijn even belangrijk. Samen streven we hetzelfde doel na: het opbouwen van een gezond bedrijf op basis van duurzame logistieke nicheproducten en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Het is de combinatie van deze elementen die de Emons Group zo uniek maakt en waaraan de Group de huidige positie in de markt en het bestaan van meer dan 75 jaar te danken heeft. En daar zijn wij trots op.

Wij zijn Emons